Nyheter

Hej alla! 

Nu är vår egen gemensamma hemsida igång, och Styrelsen arbetar på som vanligt med att driva föreningen arbete framåt. 

Hemsidan kommer uppdateras i det närmaste med aktuell information för bostadsrättsföreningen. 

Riktlinjer för vad som gäller för boende i BRF Julivallen är på gång och kommer upp på hemsidan när de är helt färdigställda!

För att göra posten roligare/mer intressant kommer här några guldkorn ur de gemensamma riktlinjer som även handlar om vår gemensamma trivsel i området! 

1. Ingen tvätt av bilar utanför husen. Det finns tvätthallar i Höganäs kommun så använd dessa om du vill tvätta bilen själv!

2. Miljö igen, så ingen tändvätska till alla härliga grillar, det finn andra alternativ såsom grillstartare eller grilltändare som är lite bättre för miljön. 

3. Ogräs i häckar ansvarar var enskild bostadsrättsinnehavare för, vi vill ju alla att det ser snyggt och ordningsamt ut runtomkring oss! 

4. Det är INTE tillåtet att borra i tegelstenarna! Krokar m.m får fästas i fogarna efter anmälan och samråd med styrelsen.

5. Man får gärna ha fest och kalas i sina trädgårdar nu på sommaren (även på vintern om man så önskar) men tänk på att vi bor tätt och tänk på ljudnivån, så meddela gärna grannen intill ifall du har en sen fest, så blir det en trevligare stämning :) 

 

Vänligen, 

Styrelsen

Nu har föreningen en ny och uppdaterad hemsida på plats. Vi hoppas att hemsidan kommer att besökas flitigt av alla medlemmar och underlättar tillgången till information om ert boende. Hemsidan fungerar lika bra i datorn, mobilen eller läsplattan.

Syftet med hemsidan är att samla all väsentlig information, dokument och länkar som kan tänkas behövas som medlem i föreningen. 

Vad vi vill att ni som medlemmar ska göra är:

  • Skapa ett konto! Då blir ni också registrerade till föreningens nyhetsbrev - som skickas ut automatiskt när vi publicerar information på hemsidan.

Hör av er via mail eller kontaktformuläret vid frågor, idéer eller synpunkter!

 

Julivallen var här

Här går vi igenom hur du lägger in information så att hemsidan är klar för lansering.

 

Skriv in namn på ledamöter
Ladda upp stadgar och årsredovisning

 

Den här sektion döljs vid uppstart av abonnemang. Kontakta oss på  för uppstart.