Närområdet

På bästa läge i Höganäs, alldeles nära intill kuststräckan ligger Brf Julivallen. Här bor du ett stenkast från havet, lekplats utanför dörren och förskola på promenadavstånd.

Brf Julivallen är den perfekta platsen för dig som vill ha en smidig vardag med mycket livskvalitet. Här, i ett nybyggt hus är det bara att flytta in och börja njuta. Gräsmatta och häckar är planterade och trädäcket väntar bara på grillen och utemöblerna.

Som boende i Höganäs får du det bästa av två världar. I den lilla staden är allt alltid nära. Här finns inga bilköer att fastna i och ingen jakt på parkeringar. Här finns istället naturen, här finns nya roliga lekparker och förskolor, här finns ett kreativt kulturliv och du kan på några minuter gå eller ta cykeln till all service du behöver. Här finns helt enkelt förutsättningarna för det goda livet i en lugn och trygg omgivning. Och pulsen i den stora staden då? Den finns kvar – endast 40 minuter med buss!

På fritiden kan ung som gammal engagera sig i Höganäs rika föreningsliv med allt från konst till fotboll och golf. Skolor upptill årskurs 5 eller 9 och gymnasium finns i närområdet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *