Radhusen

Observera att planlösningar och bilder i på den här hemsidan är illustrationer och att avvikelser kan förekomma i den slutliga lösningen.

INTERIÖR

God design och robusta material är våra ledord när det kommer till inredning. Alla material utvalda med omsorg och är genomgående av hög kvalitet och standard. Det första du möts av är hallen med klinkergolv som sedan övergår i trägolv i alla rum.

Köket är stilrent i grundutförande med släta vita luckor från HTH, keramikhäll och inbyggd mikrovågsugn.
Helkaklade badrum på varje plan, det ena med badkar det andra med dusch borgar för att täcka hela familjens behov.


EXTERIÖR

Husens placering mot gaturummet, varierade volymer i höjd och storlek samt skiftande uttryck i fasad ger området dess identitet och karaktär. Radhusen möter gatan på ett direkt sätt samtidigt som den egna trädgården på baksidan blir en oas för de boende. Längs gatorna skapas naturliga mötesplatser för boende och förbipasserande.
Samtliga hus kommer att ha uteplatser på baksidan med ett rymligt trädäck. Här kan man koppla av och fånga solen, eller bara vila benen och njuta av barnens lek. Ett förråd i trädgården gör att du smidigt kan stuva undan cyklar, pulkor och annat som inte behövs för säsongen. Husens baksidor vetter mot en skyddad gångväg som gör att barn tryggt kan ta sig till grannkompisar eller lekplatsen.

Fasadbeklädnaden i Brf Julivallen utgörs av tegel och i två kulörer för att skapa en variation i fasaduttrycket. Hus 6-8, 9-14, 24-29 kläs med ett svart-brunt tegel medan hus 1-5, 15-19 och 20-23 kläs i ett rödbrunt tegel .


TILLVAL

Originalinredningen är en klassisk, bra bas för alla stilar. Här har du oändliga möjligheter att sätta och variera din egen stil med möbler, favorittextilier och tavlor. För dig som vill påverka grundutförandet finns många val för ditt kök. Du kan välja bland flera olika sorters handtag och luckor, utformning med skåp eller lådor samt val av bänkskiva i laminat eller stenskivor i Silestone.
Som tillval finns också olika vitvaror och möjlighet att välja kakel ovanför diskbänken. Infällda spotlights kan väljas till i taket i kök, badrum och hall. Valmöjligheter finns även för handdukstork och golvvärme i badrummet på övervåningen.


PLANLÖSNING

Planlösningen är noga genomtänkt och varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. En trappa upp finns 3 sovrum, ett badrum och ett allrum. Allrummet kan du enkelt göra om till ytterligare ett sovrum om familjens behov skulle förändras.

Stora fönsterpartier, generösa sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är karaktäristiskt för husen. Det sistnämnda gör att du enkelt kan umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *